A.G. Bodaan

Woonzorgcentrum A.G. Bodaan heeft een huiselijke uitstraling en is prachtig gelegen in Bentveld aan de rand van de Amsterdamse waterleiding duinen. Om het woonzorgcentrum heen liggen 52 aanleunwoningen.

In A.G. Bodaan bevinden zich op één etage 12 appartementen voor dementerende bewoners die gezamenlijk wonen en de dag doorbrengen in twee huiskamers.

Uiteraard is het van groot belang dat we professionele en kwalitatief hoge zorg bieden. Bij deze zorgverlening is het uitgangspunt dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat gewend was. U bepaalt wanneer en welke zorg u wilt ontvangen. Belangrijk is dat er optimale zorg wordt verleend in een huis waar mensen zich thuis kunnen voelen.

Welzijn & Gemak
A.G. Bodaan is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u als bewoner terecht bij de kapsalon, komt de pedicure aan huis, en kunt u uw boodschappen doen in de winkel. Bovendien worden er wekelijks activiteiten georganiseerd zoals film- en diamiddagen, bingo en muzikale optredens. Klik hier om naar de pagina te gaan met het overzicht van de activiteiten per locatie.

Voor de dagelijkse warme maaltijd kunt u terecht in het sfeervolle restaurant waar u kunt kiezen uit verschillende menu’s.

Voor meer informatie over woonzorgcentrum A.G. Bodaan of zaken als financiering en aanmelding, kunt u  terecht bij onze afdeling Zorgbemiddeling. De afdeling is te bereiken op telefoonnummer 023-5741637 of per email: zorgbemiddeling@amie.nl.